dimecres, d’octubre 05, 2005

Fromes de saltar-se les llargues esperes al telèfon

M'ha fet força gràcia aquesta anotació a LifeHacker de com aconseguir ràpidament que t'atengui una persona a l'altra banda del telèfon quan truques a un operadora de telèfons. No sé si aquí servirà però és interessant, sobretot per no haber de fer llargues esperes amb l'orella al telèfon i escotant músiques horribles (una vegada recordo que hi havia la música del Mario Bross - com una companyia pot anar bé així? -).

Hi ha diferents maneres per a fer-ho, cada companyia té el seu sistema informàtic per a la recepció de trucades (dels quals nosaltres veiem el típic "pitgi 1, 2 o 3..."), en aquest document Find-A-Human -- IVR Phone System Shortcuts (USA) s'especifiquen aquestes diferències, no obstant, hi ha dues formes molt exteses per a aconseguir una persona a l'altre banda del telèfon ràpidament:

  • La primera consisteix en no pitjar cap botó quan et diu que en pitgis algun, així el sistema informàtic interpreta que tens un telèfon dels antics (amb menú de tecles rotatori) i et passa directament amb una persona.

  • La segona forma és pitjant el número 0 quan et dóna les opcions dels altres números, molts sistemes informàtics de les operadores estan programats de forma que et passin amb una persona directament i et puguis saltar certs passos de l'espera.